Edirnespor, Sahasında Mağlup!

TFF 3. Ligi D grubu 2. hafta müsabakalarında kendi evinde Kahramanmaraş İstiklalspor ile karşılaşan Edirnespor, ilk yarıda kalesinde gördüğü iki gol ile 2-0 mağlup oldu. Edirnespor bu haftada ligdeki ilk puanını alamadı.

Edirnespor, Sahasında Mağlup!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirnespor, D grubunda bulunduğu TFF 3. Lig ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. İkinci haftada Tunca Stadında Kahramanmaraş İstiklalspor ile kendi evinde karşılaşan Edirnespor, ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-0 mağlup ayrıldı.

Edirnespor, TFF 3.Ligi D grubu 2. haftasında kendi evinde Kahramanmaraş İstiklalspor ile Tuncaspor Stadyum’da karşı karşıya geldi. Lige mali krizle başlayan Edirnespor, kadro kurmakta zorlanmış ve ücretlerini alamayan futbolcularla ilgili çeşitli sorunlar yaşamıştı.

Tunca Stadında oynanan karşılaşma sahanın futbol oynamaya elverişsiz olması nedeniyle ilk 45 dakikada 2 futbolcu sakatlanarak oyun alanına veda etti.

Yaşanan krizden sonra kulüp yöneticilerinin girişimleri ile Edirnespor lige genç futbolcularla başladı. Edirnespor geçtiğimiz hafta Ordu 1967 Spor’a da mağlup olmuştu. Gelecek hafta deplasmanda Niğde Belediye Spor’la karşılaşacak Edirnespor, ligdeki ilk puanını almak için mücadele edecek.