Geleceğin kamu yöneticileri İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti

Edirne İl Genel Meclisi'ni Şubat ayı toplantılarının son gününde Trakya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünün öğrencileri ziyaret etti.

Geleceğin kamu yöneticileri İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Genel Meclisi Şubat ayının son birleşimi gerçekleştirildi. Toplantı öncesi Trakya Üniversitesi Siyaset Bilmi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri meclisi ziyaret etti.

İl Gene Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, öğrencilere başarı diledi.

Gençlerin yönlerini nereye çevireceklerini merak etiğini ifade eden Gegeoğlu, “Gençeler yönünü siyasete mi çevirecek bilmiyoruz ama biz içerde biraz sohbet ettik, hepsi geleceğin kaymakam adayları. Yolunuz da bahtınız da açık olsun.” Dedi.

Öğrencilere konuşma fırsatı vererek kürsüye davet eden Gegeoğlu, öğrencilere meclis üyelerine kendilerini tanıtma fırsatı sundu. 

Kürsüye çıkan Trakya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencilerinden Baran Kayhan, Meclis’e davetlerinden dolayı Çiğdem Gegeoğlu’na teşekkür etti. 

Atatürk İlke ve İnkilapları dahilinde bir gelecek planladıklarını dile getiren Kayhan, “Bizler Trakya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencileriyiz. 2’inci ve 3’üncü sınıf öğrencileri olarak karışık geldik. Asıl temenimiz bizlere okulda da öğretilen Mustafa Kemal Atatürk ilke ve inkilapları dahilinde, vatanımıza, milletimize ve memleketimize hayırlı bireyler olabilmek. Tekraradan teşekkür ederiz bizi misafir ettiğiniz için.” İfadelerini kullandı.

Öğrenciler meclis toplantısını seyretme fırsatı buldu. 

İl Genel Meclisi’nin Şubat ayı son oturumda Araştırma ve İnceleme, Su Kanalizasyon ve Katı Atık Hizmetleri, Şehitlikler ve Şehit Ailelerini Koruma ve Plan Bütçe Komsyonu, meclis üyelerine raporlarını sundu. Raporlar oy birliği ile kabul edildi. 

Edirne İl Genel Meclis Toplantıları Mart ayında devam edecek. 

Muhabir