Gençler ‘Kutay Özköse' dediler

CHP Edirne İl gençlik Kolları Başkanlığna yeniden Kutay Özköse seçildi. Kutay Özköse, 'Bir kez daha gördük ki, ülkemizin geleceğini gençler belirleyecek' dedi. Kutay Özköse ve ekibi kullanılan 164 oyun tamamını aldı.

Gençler ‘Kutay Özköse' dediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta İl Başkanlığı seçimini tamamlayan CHP Edirne Örgütü, bu defa İl gençlik Kolları Başkanlığı seçimini yaptı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapılan seçime tek liste ile girildi.

CHP Edirne Gençlik Kolları Kongresine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ile birlikte partililer katıldı. Divan Başkanlığını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın yaptığı kongrede, Gençlik Kolları Başkanı Kutay Özköse’nin listesinde,  Tugay Bilekkaya, Nilay Çakır, Cihangir Çalışkanlar, Buğra Anıl Çetin, Yavuz Halil Çetin, Tolga Çetin, Melih Çınar, Yağmur Kara, Gamze Özkan, Oğuz Hasan Saç, Berk Hüseyin Şahin, Özkan Tosun, Korcan Tuna ve Regaip Yıldız yer aldı. Kurultay delegeliğinde ise Sercan Al, Mert Boyalık ve Kutay Özköse yer aldı.

GENÇLERDEN BÜYÜK DESTEK

CHP Edirne İl gençlik Kolları seçimine CHP’nin genç üyeleri yoğun bir katılım gösterdi. Seçim sonunda gençlere teşekkür eden Kutay Özköse, “ Cumhuriyete, Atatürk değerlerinde sahip çıkan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bu gün bir kez daha gördük ki, ülkemizin geleceğini gençler belirleyecek. 2019 yılı seçimlerinde de gençler kilit rol oynayacak” dedi.

Özlem Ceylan