Hedef birinci lig

Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü Kadın Hentbol takımının bu yılki hedefi 1. lige yükselmek.

Hedef birinci lig
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü Kadın Hentbol takımı elde ettiği başarılarla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl başarıyla tamamladıkları sezonun ardından kulüp bir üst lige yükselerek büyük başarılara imza attı. Takımın şimdiki hedefi ise birinci lige çıkmak...

Hentbol takımları ile birinci lige çıkmayı hedeflediklerini söyleyen Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü Başkanı Özkan Arsu, "Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü hentbol takımıyla geçen sene 2. lige çıktık. Bu sene de 2. Ligte yaklaşık 6 tane dışarıdan transfer yaptık. Edirne'den sporcularımız var ama şehir dışından da takviye aldık. Bu takviyeleri alırken de takımı kuvvetlendirip 1. Lige çıkma hedefi koyduk." ifadelerine yer verdi.

Gençlerin spor dalında yükselmeleri ve büyük başarılara imza atarak Edirne'yi temsil etmeleri noktasında desteklerin çok önemli olduğunu belirten Arsu, "Edirne Valisi Yunus Sezer, İş İnsanı Nesim İba, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İş İnsanları Gökhan Balta, Bülent Günal, Feridun Acar, Yalçın Parmak ve Kemal Yıldız kulübümüze birçok konuda destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ederim." Dedi. Geçlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spora yönelip başarılı çalışmalarına imza atabilmesi için kulüplere destek olanların da takdir edilmesinin önemli olduğunu ifade eden Arsu, hedeflerinin bu yıl 1’inci lige çıkmak olduğunu aktardı.

"Edirne yanımızda olsun biz 1. Lige çıkacağız"

Edirnelilerden takıma destek olmaları ve maçları izlemeye gelmeleri konusunda çağrıda bulunan Arsu, "Edirne bize destek versin. Takımımız itibaren 3 haftalık bir kamp dönemine giriyor. 4. Tane deplasman 4 tane de Edirne'de maçımız olacak. Onlardan sonra play-of... 3 Kasım'da ilk maçımız var. O tarihe kadar takımımız kampta olacak. Daha sonra da 4 maçımız olacak. Hocamız ve öğrencilerimizle birlikte hem salon hem de kondisyon antrenmanlarımıza start veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Fikstür çekiminin ardından belirlenecek maç programının 3 Kasım'da başlayacağını söyleyen Antrenör Mertcan Önder, "Geçen sene bölgesel ligde şampiyon olduk. Bu sene de ikinci hedefte boy göstereceğiz.  Hedefimiz birincilik. 3 haftalık kamp sürecimiz olacak. Zaten antrenmanlarımız da devam ediyordu. Dışarıdan gelen sporcularımızla birlikte bir kamp sürecine gireceğiz." Dedi.

5'li ve zorlu bir grupta olduklarını ifade eden Önder, başarılı bir şekilde çıkacaklarını ve sonrasında Play-Off'tan da sıkıntısız bir şekilde ayrılıp adlarını birinci lige yazdırmayı istediklerini belirtti.

Dilek Şahin