Hem organik Hem hesaplı

Döviz kurunun yükselmesi Edirne'deki büyük - küçük tüm esnaflara yaradı. İlerleyen yaşına rağmen çalışmak zorunda olan Edirneli Necat Alter'in elleriyle yetiştirdiği organik ürünlere en çok Yunan ve Bulgar müşteriler ilgi gösteriyor.

Hem organik Hem hesaplı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Elleriyle yetiştirdiği organik ürünler, Yunan ve Bulgar müşteriler tarafından ilgi görüyor. Organik ürünler satan Necat Alter, “Ürünlerimiz hem organik hem de ekonomik. Bu yüzden satışlarımız da iyi gidiyor” dedi.

Arkadaşına ait bahçede organik ürünler yetiştiren ve satışını yapan 65 yaşındaki Necat Alter, satışlardan memnun. Sadece yerli müşteri değil, yabancı müşterilerinin de olduğunu belirten Alter, “Yıldırım mahallesinde arkadaşıma ait bir bahçede organik ürünler yetiştiriyorum. Marul, Ispanak, Elma ve Deveci Armut’u var. Ürünler yerli ve organik olunca talepte çok oluyor. Son dönemde özellikle Bulgar müşterilerimiz ile birlikte Yunan müşterilerimizin de sayısı arttı. Satışlarımız oldukça iyi. Yabancılar çok fazla alışveriş yapıyor. Bir değil, beş marul alıyor” dedi.

Organik ürünlerin fiyatının da diğer ürünlere göre çok daha ekonomik olduğunu söyleyen Alter, “Ürünlerimiz hem yerli hem de ucuz. Yerli ürün seven herkesi tezgâhımıza bekliyoruz” dedi.

Özlem Ceylan