İba, eğitime destek için koşacak

TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, 3 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu'nda eğitimde fırsat eşitliği için koşacak.

İba, eğitime destek için koşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu 3 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda N Kolay İstanbul Maratonu Sanal Koşu Kampanyası ile Türkiye genelinde maddi imkânları yetersiz 61 çocuğa burs imkânı sağlayan TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, bu yıl daha fazla çocuğa umut olmak için mücadele edecek.

Türk Eğitim Derneği’nin 1928 yılından bu yana eğitimde fırsat eşitliği misyonunu yürüttüğünü aktaran İba, devlet okullarında okuyan ve maddi imkânı yetersiz olan başarılı çocuklara destek olmak için koşacaklarını söyledi.

Eğitime destek için geçmiş yıllarda düzenlenen koşulara katılarak en çok bağış toplayan ilk 5 kişi arasında yer alarak maddi imkanı yetersiz çocukların yüzünü güldüren İba, gençliğin nitelikli eğitime kavuşması için gereken her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarının altını çizdi.

"Eğitime destek için koşuyoruz"

Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu'nda Türk Eğitim Derneği adına eğitime katkı için koşacağını duyuran İba, "Başarılı ancak maddi olanakları kısıtlı öğrencilerin eğitimine destek olmak isteyen herkesi, değerli dostlarımı kampanyama bağış yapmaya davet ediyorum" diyerek Edirnelilere ve eğitim sevdalılarına kampanyaya destek verme çağrısında bulundu.

Kampanyaya destek olmak isteyenler, https://ipk.adimadim.org/kampanya/CC123255 bağış linki üzerinden bağışta bulunabilecek.

Haber Merkezi