İba, 'Esnaf ve vatandaşlarımızdan aldığımız talepleri masaya yatırıyoruz'

AK Parti Edirne İl Başkanlığı haftalık il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini ve ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlardan aldıkları talepleri masaya yatırdıklarını söyledi.

İba, 'Esnaf ve vatandaşlarımızdan aldığımız talepleri masaya yatırıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba başkanlığında yapılan haftalık il yönetim kurulu toplantısına il yönetiminde bulunun üyeler katıldı. İl binasında gerçekleşen toplantıda kentte yaşanan sorunlar ele alındı ve gündem maddeleri görüşüldü.

Önceki haftalarda yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda gelecek haftanın planları yapılarak istişarelerde bulunuldu. Edirnelilerin daha rahat ve konforlu bir yaşam sürmeleri için yapılacak çalışmaları görüştüklerini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı İba, yerel seçimler için yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

"Edirne için çalışmaya devam ediyoruz’’

Toplantı sonrasında yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan İba, “Her hafta bir araya gelerek çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarımızdan aldığımız talepler ve sorunların çözümü için yapılabilecekleri masaya yatırıyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Ama biz hiçbir zaman seçime son dakika kala çalışma yapmadık. Her zaman sanki yarın seçim varmış gibi durmadan, gece gündüz demeden aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu yolda durmadan emin adımlarla yürümeye ve Edirne için çalışmaya devam ediyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi