Jandarmadan gazetecilere 'Basın Bayramı' ziyareti

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Basın ve Protokol Kısım Amiri Jandarma Astsubay Ceyma Oğuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kentte hizmet veren basın mensuplarını ziyaret etti.

Jandarmadan gazetecilere 'Basın Bayramı' ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Haber ve Gündem Gazetelerini ziyaret ederek basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyen jandarma personeli, onlara çiçek takdim etti.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kentteki ajans ve yerel gazeteleri ziyaret eden İl, Jandarma Komutanlığı Basın ve Protokol Kısım Amiri Jandarma Astsubay Ceyma Oğuz, basının yeri ve önemine dikkat çekti.

Basın mensupların da jandarma ve polis gibi gece gündüz demeden göreve hazır olduğu ve halkın bilgilendirilmesinde önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapılan ziyarette gazetecilerin her türlü haberde halkı aydınlattığı ve birçok konuya değindiği konuşuldu.

Gazetecilerin asayiş, yaşam haberleri, sıcak olaylar, kültür sanat ve insan hikayesi gibi birçok konuda yaptığı haberlerle mesleğini sürdürmelerini temenni eden Oğuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nın kutladı.

Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Özlem Ceylan ile Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Alican Zeray da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Merkezi