Karakoç mazbatasını aldı

Edirne Barosu 50'inci Olağan Genel Kurulu'nda güven tazeleyerek yeniden Baro Başkanı seçilen Av. Gökhan Karakoç ve yönetimi, Edirne Adliyesi'nde düzenlen törenle mazbatalarını aldı.

Karakoç mazbatasını aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Barosu 50'inci Olağan Genel Kurulu'nda kıran kırana mücadele ile geçti. Başkanlık seçiminde Özgür Yıldırım ve Neslihan Türkay’ın da yer aldığı yarışta güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Karakoç mazbatasını düzenlenen törenle aldı.

Karakoç ve yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını düzenlenen törenle 5. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Muhammed Korkmaz’dan aldı.

Devletleri ve milletleri ayakta tutan yegane mayanın adalet olduğunu söyleyen Av. Gökhan Karakoç, görevine yeniden seçilmenin gururunu yaşadığını belirtti.

Yargının saç ayağından biri olan yurttaşların teminatı olan avukatların, yargıya olan güvenin artmasında baroların çalışmalarının artarak sürmek zorunda olduğunu aktaran Karakoç,  Edirne Baro başkanlığının ikinci döneminde bu çalışmalarla, mesleğin ve meslektaşın sorunları, baroların sorunları ve toplumdaki adalete olan inancın güçlenmesi çerçevesinde sürdürülmesi gerektiği inancında olduğunu ifade etti.

Karakoç, Edirne Barosu'nun 50. Genel Kurulu'ndan çıkan iradenin Edirne Barosuna ve tüm Türk hukuk camiasına hayırlı olmasını diledi.

Karakoç'un Yönetim Kurulunda Taner Balta, Göktuğ Bozkurt, Cansın Çoğal, Büşra Ağır Ürkmez, Görkem Sıragezen, Ataol Aydın, Utku Deniz Uludağ, Firdevs Melis Mesareci Ceylan, Mertcan Yalçın ve Aygül Ulubey Ergüden,  Denetleme Kurulu'nda Mehmet Sefa, Zeki Geliş ve Murat Gürkanyer alırken, Disiplin Kurulunda Canan Yalçın, Muzaffer Çelik, Alican Gül, Mehmet Rifat Sarıoğlu, Mehmet Aksu yer alırken, Türkiye Barolar Birliği Delegelerinde ise Alper Pınar, Semih Altınok ve Edip Can Yayalar yer aldı.

Karakoç'un konuşmasının ardından günün anısına Edirne Adliyesi önünde toplu fotoğraf çekimi yapıldı.