Katil intihar etti
2 gündür polisi peşinden koşturan 3 kişinin katili olayda kullandığı av tüfeği ile intihar etti.
Eniştesi Salih Mal ve ailesini katleden çılgın damat, 2 gün polisi peşinde koşturdukta sonra olayda kullandığı av tüfeği ile intihar etti.
Edirne Tarım Açık Cezaevi yakınlarında cesedi bulunan Nedim Merdin'in ceset incelemesi için Cumhuriyet Savcısı bekleniyor. Bu arada Polis olay yerine kimsenin yaklaşmasına izin vermiyor.
OLAY NASIL OLMUŞTU?
Bir süre önce babası ve kaynanasını yaralama suçundan cezaevinden çıkan Nedim Merdin, kayınçosu Salih Mal’ın evinde ölüm saçtı. Dün Sabaha karşı kayınçosu Salih Dal’ın evine elindeki pompalı tüfek ile gelen Merdin, önce kapıyı çaldı ve kim geldi diye camdan bakan Salih Mal’ı öldürdürmüştü.. Elindeki silah ile evin içine giren ve yatak odasına yönelen cani, bu defa yengesi Hanife Mal ve 2 yaşındaki çocuğu Elena’nın üzerine saçma yağdırdrmıştı.. Evin içinde bulunan 2 çocuk ise son anda ölümden kurtularak akrabalarının yanına sığınmıştı.
Kerim YURK