Kiralık telefon ister misiniz?

Telefonda kiralama dönemi başladı. Vatandaşlar artık telefon kiralama hizmetiyle son teknoloji ürünlerine erişebiliyor.

Kiralık telefon ister misiniz?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kiralık cep telefonu dönemi resmen başladı. Kullanıcılar artık ihtiyaç duydukları akıllı telefonları, yenilenmiş cihazlar üzerinden kiralayabiliyor. Bu yeni hizmet, özellikle yüksek maliyetli telefonlara erişim sağlamak isteyenler için alternatif bir çözüm sunuyor.

Yenilenmiş telefon kiralama hizmeti, kullanıcılara ekonomik ve esnek bir seçenek sunarak, kısa veya uzun vadeli kiralama imkanı sağlıyor. Kiralama süresi boyunca cihazın bakımı ve güncellemeleri de hizmet kapsamında yer alıyor. Bu yeni dönemin, özellikle teknolojiye sürekli erişim sağlamak isteyen, ancak yüksek satın alma maliyetlerinden kaçınmak isteyen kullanıcılar için cazip bir seçenek olması bekleniyor. Vatandaşlar artık telefon kiralama hizmetiyle son teknoloji ürünlerine erişebiliyor.

Kiralanan akıllı telefonlar sıfır ve üretici garantili olarak sunuluyor. İlk kez kiralandığında ürün kutusu açılıyor ve tüm kontroller yapılıyor. Kiralama süresi boyunca, kullanıcıların olası arıza veya hasar durumlarında garanti içi veya dışı arızalarda, tüm servis süreçleri takip edilerek güvenilir hizmet sunuyor.

Kiralama süresi boyunca, cihazın satış fiyatının yüzde 70’ine kadar olan hasarlar ve üretici garantisi dışında kalan onarımlar, hizmet paketi kapsamında yer alıyor. Bu sayede kullanıcılar, ek bir ücret ödemeden cihazlarını güvende tutma imkanına sahip oluyorlar. Cihaz onarım sürecinde kullanıcının işlerine devam edebilmesi için eşdeğer bir ikame cihaz temin ediliyor.