Koç Holding'den TED'e özel paylaşım

Koç Holding, 'Cumhuriyet'in 100 değeri' isimli çalışmasında Türk Eğitim Derneğinin önemine dikkat çekti. Holdingin yaptığı paylaşımda, TED'in Cumhuriyetin ilk yıllarında eğitim alanında Türkiye'ye kazanımlarını anlatan bir video paylaştı.

Koç Holding'den TED'e özel paylaşım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç Holding yaptığı paylaşımla, “Cumhuriyet’in 100 değeri” isimli çalışmasında Türkiye Eğitim Derneği’yle (TED) özel bir projede iş birliği yaptığını duyurdu. Projenin TED’in katkılarıyla, Cumhuriyet'in temel değerlerinin ve eğitimin önemine olan bağlılığımızın bir yansıması olduğunu belirtildi.

TED’in eğitimdeki değerli işbirliğini kutlayan holding, “Bu anlamlı çalışmanın görsel içeriklerini, tüm çalışanlarımız, velilerimiz, mezunlarımız ve sosyal medya platformlarımız aracılığıyla paylaşacağımızı duyurmak isteriz. Cumhuriyet'in 100. yılına bu şekilde katkıda bulunarak, ülkemizin eğitim sektöründeki gelişimine destek vermek için heyecanlıyız. Bu değerli işbirliği ve çalışma, geleceğe dönük eğitim vizyonumuzu daha da güçlendirecek ve Cumhuriyet'in değerlerini daha fazla insana ulaştırmamıza yardımcı olacaktır. Sizlere bu önemli gelişmeleri takip etmekten ve desteklemekten memnuniyet duyuyoruz. Cumhuriyet'in 100. yılına giden yolda, hep birlikte daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi