KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

Edirne İl Genel Meclisi yeni yılın ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için İl ve İlçelerden Mütevelli Heyeti ve İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu üye seçimi gerçekleştirildi.

KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Genel Meclisi Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı bir önceki toplantı tutanaklarının okunmasının ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için İl ve İlçelerden Mütevelli Heyeti ve İl Genel Meclisi Denetim Komisyonu üye seçimi ile devam etti.

İl Özel İdaresinin 2019 ve 2020 yılı gelir giderlerini kontrol etmek amaçlı Meclis Denetim Komisyonuna CHP’den Çiğdem Gegeoğlu, Kutay Özköse, Erdinç Can, AK Parti’den ise Melek Üzgör ve Ahmet Demircan seçildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görev alacak Mütevelli heyetine ise Edirne Merkezden; Mehmet Barlas Omurtay, Selma Oluçay, Keşan’dan Şenay Bayır, Vedat Koyuncu, Uzunköprü’den Metin Evrensel, Necip Altınok, Lalapaşa’dan Şenol Hepgül, Rasim Geridönmez, Talip İmrak, Havsa’dan Mehmet Durmaz, Adem Genç, Meriç’ten Hilmi Sevinsel, Nazif Öztürk, İpsala’dan Ali Tetik,Recep Erköy, Süloğlu’ndan Mehmet Karan, Sezai Mutlu, Enez’den ise Mustafa Çavuş Kammuran Çelik seçildi.

Özlem Ceylan