Lalapaşa'da ikinci etap doğalgaz çalışmaları başladı

Edirne'nin Lalapaşa İlçesi'nde ikinci etap doğalgaz çalışmaları başladı. Seçim vaadi olan doğalgazı ilçe halkına kavuşturduklarını ve şimdi ikinci etap çalışmalarının başladığını aktaran İlçe Belediye Başkanı İsmail Arslan, doğalgazın ulaşmadığı hanenin kalmayacağını söyledi.

Lalapaşa'da ikinci etap doğalgaz çalışmaları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart 2019’da göreve geldiğinde verdiği sözlerden birisi olan doğalgazı ilçe halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını hatırlatan Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan,  projenin adım adım ilerlediğini ve şimdi ikinci etaba geldiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz yıllarda ilçe halkının büyük bir çoğunluğu doğalgaza kavuşma heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Yaklaşık 2 bin civarında bir nüfusu olan Lalapaşa ilçesi, AK Parti belediyeciliği ile tanıştıktan sonra tüm hizmetleri almaya başladı. İlçede TOKİ projesinden, içme suyuna, doğalgazdan daha birçok çalışma hayata geçirildi. 

Devletin bütün imkânlarını kullanarak geçtiğimiz süre zarfında sadece doğalgaz ile kalmayıp daha birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan, Vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Hayata geçirdikleri projelerle ilgili vatandaşlardan olumlu dönüşler aldıklarını belirten Başkan Arslan, “Özellikle içme suyu projemiz, doğalgazın ilçemize gelmesi ve TOKİ konutlarının yapılması vatandaşlarımızı son derece mutlu etti. Devletimizin tüm imkânlarını ilçemiz için harcamaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Söz verdikleri gibi başladıklarını söyleyen Arslan,"İlçemizde ikinci etap doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle başlamıştır. Doğalgazın ulaşmadığı hane kalmayacak. Hayırlı olsun inşallah" dedi.

İpek Esma Çeşme