Maske denetiminde polise mukavemet!

Edirne Çilingirler Caddesi'nde koronavirüs denetimleri gerçekleştiren polis ekiplerine mukavemet eden iki şahıs gözaltına alındı. Şahısların polislere mukavemeti ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Maske denetiminde polise mukavemet!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Çilingirler Caddesi'nde koronavirüs denetimleri gerçekleştiren polis ekipleri maske takmayan 2 şahsı durdurdu. Maske takmayan iki kişiden kimlik ibraz etmesi istendi. Kimlik vermek istemeyen ve olay yerinden uzaklaşmaya çalışan iki kişi polis merkezine götürülmek istendi. Gözaltına alınacağını anlayan iki kişi polis ekiplerine mukavemet etti.

Şahıslar polis ekiplerince kademeli olarak etkisiz hale getirildi. Sonradan yapılan kimlik tespitinde B.I. ve A.I isimli şahıslar Cumhuriyet savcısının talimatıyla 'kasten adam yaralama' ve 'görev başındaki polise mukavemet' suçlarından gözaltına alındı.

Ayrıca B.I. ve A.I.'ya ekipler tarafından maske takmadıkları ve kimlik beyan etmedikleri gerekçesiyle işlem yapıldı. Olay sonrasında iki polis memur hafif şekilde yaralanırken soruşturma ise sürüyor.

Ogün Kurkan