Milyoner olma umuduyla sıraya girdiler

ATV Televizyonu'nda yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" isimli yarışma programının Edirne seçmeleri, Erasta AVM'de yapıldı.

Milyoner olma umuduyla sıraya girdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ATV Televizyonu'nda yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" isimli yarışma programının Edirne seçmeleri, Erasta AVM’de yapıldı.

Katılmak isteyenler erkenden sıraya girdi

Erasta AVM’de yapılan seçmelere katılmak isteyenler, sabahın erken saatlerinde gelerek yarışmanın katılım formlarını doldurdular. Yoğun ilginin olduğu yarışma seçmelerinde ATV Televizyon Programlar Koordinatörü Atila Irgılata ve yarışma ekibi adaylarla ile tek tek görüşerek seçme yaptılar.

Edirne dokuzuncu durak

ATV Televizyonu Programlar Koordinatörü Atila Irgılata gazetecilere yaptığı açıklamada; “Kim milyoner olmak ister programı 9 yıldır ATV televizyonunda aralıksız yayınlanan bir yarışmadır. Yaklaşık 5 yıldır yarışma programı bize mülakata gelemeyen ama katılmak isteyen izleyicilerimizin ayaklarına gidip orada mülakat yapıp onların mülakatlarını daha hızlı sonuçlandırmak ve yarışmaya davet etmek için elimizden geleni yapmak için buradayız. Edirne 9’uncu durağımız oldu. Daha önce Türkiye’nin çeşitli yerlerine gittik. Bu güne kadar sadece bir kez 1 milyon verebildik. Ama toplam 50 milyon lira para dağıttık. Bu paralar veriliyor mu diye kafalarda soru işareti oluyor. Ama ATV bu paraları veriyor. Bu güne kadar 1 milyonu 1 kişi aldı ama 3 kişi 1 milyonluk soruya kadar gelebildi. Bunların üçü de Anadolu’nun çeşitli güzel illerindendi. Bu sene belki şans Edirne’ye çıkar. Edirne’den bir genç, orta yaşlı ve ya Edirne’de yaşayan bir vatandaşımız bu parayı alır. Ama bu parayı almasa bile 150 bin gibi diğer rakamlar da var. Eğer jokerlerini doğru kullanırlar ise bu paralara ulaşırlar. Edirnelilere ve ERASTA AVM’ye bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“1 ay içerisinde yarışmaya davet ediyoruz”

Mülakatların İstanbul’da yapıldığını belirten ATV Televizyonu Programlar Koordinatörü Atila Irgılata “İki aşamalı mülakat sistemimiz var. Önce bilgisayar üzerinden yapılıyor. Başvurular değerlendiriliyor. İl bazında yanı Edirne’de yaptığımız mülakatlarda bilgisayar elemesini atlayıp direk mülakat yapmış oluyoruz. Herhangi bir kota yok. İsteyen herkes başvurabiliyor. Mülakatımız burada yapıldıktan sonra ikinci mülakatımız için İstanbul’a çağıracağız. İstanbul’daki mülakattan önce bir yazılı test sınavımız oluyor.   Başvuranların ilgi derecelerinden ziyade soruları nasıl çözdüklerini ve mücadelesini görmek istiyoruz. Ardından 5 kişilik jüri üyemizle mülakata davet ediyoruz. Daha sonra da yarışmaya alıyoruz. Yani 1 ay içerisinde yarışmaya davet edebiliyoruz” dedi.

ATV Televizyonu Programlar Koordinatörü Atila Irgılata, ikinci mülakatı geçen kişilerin konaklama ücretini karşıladıklarını söyledi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının program sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nu görme umuduyla gelenlerin de olduğunu söyleyen Irgılata, programın ilk sunucusu Kenan Işık’ı asla unutmadıklarını belirterek acil şifalar diledi.

“Yurt dışında çalışma hayalimi gerçekleştireceğim”

Yarışmanın mülakatlarına katılmak için Lüleburgaz’dan gelen Dilek Bağlı; “Yarışmayı büyük ilgi ile izliyoruz. Katılmak istedim ve fırsat ayağımıza kadar gelmişken kaçırmak istemedim. Kendimi denemek istedim. Yarışmada 30-60 bin aralığına kadar gelebiliyorum. Emekli hemşireyim. Buradan para kazanırsam yurt dışında çalışma hayalim var. Yarışmadan başarı elde edip para kazanırsam bana çok katkı olacaktır” dedi.

Kim Milyoner Olmak İster ekibi Bugün ise saat 10.00-18.00 saatleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde mülakat yapacak.

Özlem Ceylan