Öğrencilere yönelik uyuşturucuyla mücadele konulu seminer

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 'Narkorehberimizce' ekipleri Trakya Üniversitesi İktisadi İdari Birimler Fakültesi öğrencilerine yönelik uyuşturucuyla mücadele konulu seminer düzenledi.

Öğrencilere yönelik uyuşturucuyla mücadele konulu seminer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya Üniversitesi İktisadi İdari Birimler Fakültesi öğrencilerine yönelik Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü “Narkorehberimizce” ekipleri uyuşturucuyla mücadele konulu seminer düzenledi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü “Narkorehberimizce” ekipleri tarafından gerçekleştirilen seminerde uyuşturucuyla mücadele kapsamında bilgilendirme yapıldı.

“En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında gerçekleştirilen seminerlerin amacının uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalıklarının artırılması yönünde olduğu belirtildi.

Kampanyanın hedeflerinden birinin ise annelerin aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuklara müdahale edilmesi olduğu aktarıldı.

Doğukan Vurgun