Oteller Kırkpınar'a hazır

Oteller Kırkpınar'a hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Otelcilerden rezervasyonlarınızı son güne bırakmayın çağrısı

Bu yıl 663'üncüsü gerçekleştirilecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 1 -7 Temmuz 2024 tarihleri arasına gerçekleştirilecek. Tarihi organizasyon için biletler satışa çıktı. Hazırlıklarını tamamlayan otelciler de rezervasyonları oluşturmaya başladı. Aliba Hotel Genel Müdürü Esra Göktepe Lynch, misafirlere rezervasyonlarını son güne bırakmamaları konusunda çağrıda bulundu.

Edirne'de bu yıl 663'üncüsü gerçekleştirilecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri heyecanını yaşamak isteyen güreş sevdalıları konaklayacak yer arayışına başladı. Hazırlıklarını tamamlayan otel işletmeleri de rezervasyonlarını oluşturmaya başladı. Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte işlerinde hareketlilik yaşamaya başlayan otelciler, Edirne'nin düğünü Kırkpınar'da yoğun ziyaretçi akını bekliyor.

Özellikle 6 Temmuz tarihinde doluluk oranının neredeyse yüzde 92'ye ulaştığını ve rezervasyonların devam ettiğini belirten Aliba Hotel Genel Müdürü Esra Göktepe Lynch, geçmiş yıllarda da aynı yoğunluğun yaşandığını ve bu yıl daha da kalabalık bir katılım olmasını beklediklerini ifade etti.

Güreşseverlerin özellikle 5 ve 6 Temmuz tarihlerinde kente akın edeceğini belirten  Göktepe Lynch, önceden rezervasyon yaptırmayan ziyaretçilerin o tarihlerde otellerde yer bulmasının mümkün olmayacağına değinerek misafirlere çağrıda bulundu.

"Bir an önce rezervasyon yaptırmalarını öneriyoruz"

Başpehlivanın seçildiği gün için otelin doluluk oranının yüzde 92'lere ulaştığını söyleyen Göktepe Lynch, "Şu anda taleplerimiz açık, her yerden arayan müşterilerimiz var. Bursa’dan, Sakarya’dan talepler var.  Özellikle Antalya’dan bu konuyla ilgili çok telefon alıyoruz. Bu spora gönül vermiş konuklarımı için hazırlıklarımızı tamamladık. Gerçekten çok yoğun bir ilgi var. Özellikle başpehlivanlık güreşlerinin yapılacağı gün doluluk oranımız şimdiden yüzde 90-92'lere ulaştı. Rezervasyonlarımız hala devam ediyor. Son kalan odalarımız var onlar için de bir an önce rezervasyon yaptırmalarını öneriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli konudur. Misafirlerimize oda seçimlerinde ve fiyatlandırmalarda da yardımcı oluyoruz " şeklinde açıklamada bulundu.

Bazı otellerin fiyatları yükseltebildiğine dikkat çeken Göktepe Lynch, rezervasyonların güvenilir ve bilindik acenteler aracılığı ile yapılmasını tavsiye etti.

Burcu Çevik