Oto tamircilerde bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı öncesi uzun yola çıkacak vatandaşlar araç servislerinde yoğunluk oluşturdu. Bakıma giren araçlar kapsamlı bir çalışmadan geçerek araç sahiplerine teslim ediliyor.

Oto tamircilerde bayram yoğunluğu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayram tatili için araçlarıyla seyahate çıkmak isteyen vatandaşlar, oto tamircilerinde yoğunluk oluşturdu.

Bayramı tatili için geri sayım başladı. Tatil döneminde araçlarıyla seyahate çıkacak olan vatandaşlar oto tamircilerin yolunu tuttu.

Bakıma giren araçla 32 farklı aşamadan geçerek araç sahiplerine teslim ediliyor.

Araç Teknisyeni Hasan Aycan, bayram nedeniyle aşırı yoğunluk yaşadıklarını söyledi.

Vatandaşların yolda problem yaşamamaları için periyodik bakımlarını yaptırması gerektiğini dile getiren Aycan, "Bakıma gelen araçlarda çok problem var. Bakımları araya sıkıştırıyoruz. Araçalarda çoğunlukla klima ve klima gazlarındaki problemlerle karşılaşılıyor. Sürekli arıza veren araçlar çekiciyle buraya geliyor. Önerim araçların bakımını düzenli yaptırın. Klima gazlarını ve kayış bakımlarını düzenli yaptırın. Yolda kayış kopma gibi durumlar yaşayıp yolda kalmayın. Genelde periyodik bakım yapıyoruz. Triger kayışı, sıvı bakımları yapıyoruz. Su eksiltme gibi problemler yaşayan araçlarda termostat gibi parçalarda kaçaklar oluyor. Araç su eksilttiği için yolda problem yaşanabiliyor." dedi.

Aycan, sürücülere araç bakımlarının zamanında yaptırılması tavsiyesinde bulundu.

Doğukan Vurgun