'Özel Güvenlik Haftası'nı kutladılar

Edirne Güvenlik İş İl Temsilcisi Fahri Üzün ve örgütlü oldukları kurumlarda çalışan personeller, 26- 30 Haziran tarihleri arasında kutlanan 'Özel Güvenlik Haftası' dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

'Özel Güvenlik Haftası'nı kutladılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kent yaşamının pek çok yerinde,  spor müsabakasında,  tren istasyonunda, bir kamu binasının veya alışveriş merkezinin girişinde, konutlarda tehlikenin olduğu yerde belki de ilk temas noktasında çalışan güvenlik personelleri 'Özel Güvenlik Haftası' dolayısıyla bir araya geldi.

Pek çok olayda ilk önlemleri alan ve ilk uyarıları yapan kişilerin güvenlik görevlileri olduğuna değinen Edirne Güvenlik İş İl Temsilcisi Fahri Üzün, canı pahasına çalıştığı yeri koruyan ve insanların güvenliğini sağlayan özel güvenlik görevlilerinin bu anlamlı gününü idrak etmenin mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Ülke genelinde 26-30 Haziran tarihleri arasında kutlanan Özel Güvenlik Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlediklerini belirten Üzün, Edirne de' örgütlü oldukları bütün kurumlardaki arkadaşlarla birlikte özel güvenlik haftasını kutladıklarını belirtti.

                Katılım sağlayan ve emek veren herkese teşekkür eden Üzün, güvenlik görevlilerinin yanında olmaya ve sorunlarını dile getirerek çözüm bulmaya devam edeceklerini ifade etti.

Etkinlikte günün anlam ve önemi dolayısıyla hazırlanan kutlama pastası kesildi.

Burcu Çevik