Patlak sonrası sular okul bahçesine ulaştı

Edirne Atatürk Mahallesinde su patlağı,  lise ve ortaokul bahçesini suyla doldurdu. Yetkilere haber verilmesinin ardından belediye ekipleri tarafından 4 defa müdahale edilen içme su borusu patlağı bir türlü onarılamadı. Suyun boşa akması vatandaşı isyan ettirdi.

Patlak sonrası sular okul bahçesine ulaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Mahallesi'ndeki içme suyu hattındaki patlak, Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile hemen yanında bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'nun bahçelerini etkiledi. Haber verilmesi üzerine 4 defa müdahale edilen patlak bir türlü onarılamadı. Patlaktan akan içme suları ise her iki okulun bahçelerinin büyük kısmını suyla doldurdu. Okulların açılmasına sayılı günler kala okul bahçelerinde biriken sular tedirginlik yaratırken, çevre halkı patlağın bir an önce onarılması istedi.

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİREN PATLAK

Mahalle sakinleri, su patlağının okul bahçesinin dışından kaynaklandığını ve sorunun çözümü için acil bir müdahale edilmesini bekliyorlar. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kalması öğrenci velilerini harekete geçirdi. Velilerden bazıları gazetemize sosyal medya üzerinden ulaşarak seslerini duyurup sorunun giderilmesini istedi.