Polis boş kovan topladı

Edirne'nin Keşan ilçesinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup, sokak ortasında otomatik silah ve tabancalarla çatıştı. İki kişinin yaralandığı olayda, evlerin bahçelerine çok sayıda mermi kovanı düşerken, vatandaş ise panik yaşadı.

Polis boş kovan topladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre olay Keşan Devlet Hastanesi önünde Cumhuriyet Mahallesi Çapraz Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre; kimliği belirsiz kişilerin bulunduğu 2 araç, takip ettikleri 40 yaşındaki L.O. yönetimindeki 34 FBY 70 plakalı aracı Cumhuriyet Mahallesi Çapraz Sokak’ta sıkıştırdı.

ÜZERLERİNDE ÇELİK YELEKLER OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Araçlardan inen ve üzerlerinde çelik yelek olduğu öne sürülen kimliği belirsiz kişilerce, 34 FBY 70 plakalı araca otomatik silah ve tabancalarla ateş açıldı. Araçta yolcu olarak bulunan ve hafif şekilde yaralanan 38 yaşındaki A.I. kendisini dışarı atarken, sürücü L.A. aracıyla Hastane Caddesi’ne çıkarak çarşı merkezi yönüne kaçtı.

2 KİŞİ YARALANDI

Saldırganların bulunduğu diğer 2 araçta Küme Sokak üzerinden kaçarak, izlerini kaybettirdi. Saldırıda hafif şekilde yaralanan L.A. ise bir süre sonra yaya olarak olay yerine geri döndü. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan L.A. ve A.I., polis tarafından 50 metre uzaklıktaki Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülerek, tedavi altına alındı. L.A.’nın sol şakağını, A.I.’nın ise kolunu ve ayağını mermi sıyırdığı, sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi.

POLİS EVLERİN BAHÇESİNDEN MERMİ KOVANI TOPLADI

Olay yerinde yapılan incelemede ise çok sayıda boş mermi kovanı bulundu. Çevrede bulunan evlerin bahçesine kadar sıçrayan mermi kovanları, polis ekiplerince toplanırken, Keşan Devlet Hastanesi’nde bulunan vatandaşlar ise büyük panik yaşadı. Şans eseri olayın yaşandığı bölgede bulunanlar ve Keşan Devlet Hastanesi’nde bulunanlar ise olaydan yara almadan kurtuldu. Bulunduğu yerden emniyet binası önüne çekilen 34 FBY 70 plakalı araçta da kurşun delikleri olduğu kaydedildi. Saldırının alacak verecek meselesi nedeniyle yaşandığı öne sürüldü. Polis kaçan 2 araç ve içerisinde bulunan şüphelilerin yakalanmaları için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.

Turgay Balcı