Promet, Filistin'e destek için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu

HAK-İŞ Edirne İl Başkanı Emre Promet, Filistin ve Gazze'de Siyonist İsrail tarafından bir insanlık suçu işlendiğini, masum insanların büyük bir vahşetle karşı karşıya kaldığını belirterek, günlerdir aç-susuz bırakılan, ilaç ve her türlü insani yardımdan mahrum bırakılan Gazzelilere ulaştırılmak üzere üyelerin katılımına yönelik bir yardım kampanyası başlatma kararı aldıklarını duyurdu.

Promet, Filistin'e destek için yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 ‘Filistin için Haydi HAK-İŞ, Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım, Sen de Bağış Yap, Filistin’e Yardım Elini Uzat’ diyoruz” diyerek yardım çağrısında bulunan HAK-İŞ Edirne İl Başkanı Emre Promet, sendika olarak "HAK-İş'ten Filistin'e Yardım Eli" kampanyası başlattıklarını bildirdi.

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze halkının zor günler yaşadığını belirten Promet, Saldırılarda binlerce Filistin vatandaşının hayatını kaybettiğine dikkati çekti. Filistin'e destek olmak için gerekli çabayı göstereceklerini söyleyen Promet, Sendika üyelerine yardım kampanyasına destek verme çağrısında bulundu.  

" Yaşanan katliamı en güçlü şekilde kınıyoruz"

HAK-İş Konfederasyonu olarak 7 Ekim'de bu yana Filistin'de, özellikle de Gazze'de yaşanan katliamı en güçlü şekilde kınadıklarını ifade eden Promet, "Terör devleti İsrail'in yıllardır süregelen işgal politikasına karşı dost ve kardeş Filistin halkının haklı direnişinin daima yanında olduğumuzu ve yanında olmaya devam edeceğini bir kez daha güçlü bir şekilde ifade ediyoruz. Filistin'in yaralarını birlikte saralım. Sen de bağış yap, Filistin'e yardım elini uzat. HAK-İş Yönetim Kurulu olarak, günlerdir aç susuz bırakılan, ilaç ve her türlü insani yardımdan mahrum bırakılan Gazzelilere ulaştırılmak üzere üyelerimizin katılımına yönelik bir yardım kampanyası başlatma kararı aldık" ifadelerine yer verdi.

Doğukan Vurgun