SALGIN SÜRECİNDE ANLAMLI BAĞIŞ

Edirne'de yaşayan ve eşi Bünyamin Avcı adına Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesine bağış yapan Şükriye Avcı'ya İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Mustafa İshak Yıldırım tarafından teşekkür plaketi verildi.

SALGIN SÜRECİNDE ANLAMLI BAĞIŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirneli hayırsever Şükriye Avcı hastane yetkilileri ile görüşerek vefat eden eşi için bağış yapmak istediğini belirtti. Şükriye Avcı hastane yönetimi tarafından çıkarılan ihtiyaç listesindeki malzemeleri kısa sürede temin etti.

Avcı tarafından gerçekleştirilen bağışla birlikte Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nde palyatif servisi düzenlendi. Bağışlar sonucu düzenlenen ve vatandaşların hizmetine açılan palyatif servisinin girişine ' Bu servis, sayın Şükriye Avcı tarafından merhum eşi Bünyamin Avcı adına tefriş edilmiştir.' yazılı tabela asıldı.

Düzenlenen servisi gezen Şükriye Avcı tüm hastalara şifalar diledi. Avcıya teşekkür plaketini takdim eden İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Mustafa İshak Yıldırım, hastaneye bugüne kadar yapılan en büyük bağış olduğunu belirtti. Yıldırım; "Pandemiyle mücadele ettiğimiz bu süreçte hayırsever vatandaşlarımızın desteğini yanımızda hissetmek bizi daha da güçlendiriyor. Hastanemize göstermiş olduğu destek ve hassasiyetten dolayı hayır sever Şükriye Hanıma yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesile ile çok değerli bağışçımız Şükriye Avcı'ya sağladıkları kolaylıktan dolayı gerekse pandemi süresince özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı başta Hastane Başhekimimiz Op. Dr. Mustafa Talha Sütçü olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız." Dedi.

Ogün Kurkan