Saraçlar Caddesi'nde vatandaşlara aşure dağıtıldı

Edirne Valiliği tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aşevi'nde hazırlanan aşure Saraçlar Caddesi'nde vatandaşlara dağıtıldı.

Saraçlar Caddesi'nde vatandaşlara aşure dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aşevi'nde pişirilerek kaplara koyulan aşure, kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde vatandaşlara ikram edildi.

Düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tezcan Fidan, İŞKUR İl Müdürü Şengül Çildam, Defterdar Hüseyin Savak ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevellit heyetinden üyeler katıldı.

Saraçlar Caddesi'nde açılan standın önünde aşure almak için sıraya giren vatandaşlar, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Aşure dağıtıldığını gördüğünü ve sıraya girdiğini söyleyen Vatandaşlardan Nazmiye Çapan,  “Muharrem ayındayız. Aşure seviyoruz, etkinlikte çok güzel. Bizde evlerimizde aşure yapıyoruz. Ama böyle etkinlik yapılması ve vatandaşlara dağıtılması da güzel. Aşure ikramını gördük bizlerde aldık. Edirne Valiliği’ne aşure dağıtımı için teşekkür ederiz. Muharrem Ayı hayırlara vesile olsun” dedi.

Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen bu etkinliğin çok anlamlı olduğunu söyleyen Vatandaşlardan Türkan Ata, etkinliği düzenleyen tüm kurumlara teşekkür etti.

Dilek Şahin