Saraçlarda izdiham

Saraçlar Caddesi'nde faaliyet gösteren bir firma, kuruluşunun 25'inci yılına özel kampanya başlattı. Firmanın sahibi Beyhan Kara, müşterilere sundukları 'Ne Alırsan 100 Lira' kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü ve bir-iki ay daha devam edeceğini belirtti.

Saraçlarda izdiham
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’nin en işlek noktalarından olan Saraçlar Caddesi’nde özel indirimlerin yapıldığı mağazanın kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mağazanın yaptığı “Ne Alırsan 100 Lira” kampanyasıyla birlikte tüm ürünleri indirimli satışa çıkaracağını duyurması üzerine vatandaşlar kampanyadan yararlanmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

“Bir-iki ay daha devam edecek”

Mağaza sahibi Beyhan Kara, kampanyanın başlamasıyla birlikte müşteri yoğunluğunun arttığını ve bu ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

25’inci yıllarına özel kampa planladıklarını belirten Kara, “25. yılımıza özel böyle bir kampanya yapmayı planladık ve beklediğimizin ötesinde bir ilgiyle karşılaştık. Müşterilerimizin yoğun ilgisi sayesinde güzel bir dönem geçiriyoruz. Bir-iki ay daha kampanyamıza devam etmeyi planlıyoruz,” dedi.