Şehit Mehmet Özler'in naaşı memleketine törenle uğurlandı

Edirne'de askeri kışlada meydana gelen araç kazası sonrası şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Özler'in için tören düzenlendi. Şehit'in naaşı tören sonrası memleketine gönderildi.

Şehit Mehmet Özler'in naaşı memleketine törenle uğurlandı

Süloğlu ilçesindeki 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında askeri araç kazası sonucu şehit olan Özler için tören düzenlendi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen törende şehit Özler’in Türk Bayrağına sarılı naaşı hastane morgundan alınarak bahçeye getirildi. Tören saygı duruşunda bulunulması ve şehidin özgeçmişinin okunmasıyla başladı.

Özler’in eşi Mihriban Özler, törene askeri kıyafetle katıldı. Törene, Özler’in çocukları Esila İkra ve Açelya Büşra Özler ile Edirne Vali Vekili Sıdkı Zehin, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan, Edirne Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, Edirne Jandarma Komutanı Albay Suat Dönmez, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bilgin Özbaş ve vatandaşlar katıldı.

Şehit için duayı Edirne Müftüsü Hasan Başoğlu okudu. Dua sonrası tören birlikleri şehit Özler’in naaşını cenaze aracına taşıdı.

Özler’in naaşı memleketi Çankırı merkeze bağlı Alıca köyünde defnedileceği bildirildi.

Doğukan Vurgun