Şehit Polis Memuru Nebibe Esen'in anısına futbol turnuvası düzenlendi

Havsa'da Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde Hatay ilinde göçük altında kalarak ailesi ile hayatını kaybeden Edirneli Polis Memuru Nebibe Esen'in anısına halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Şehit Polis Memuru Nebibe Esen'in anısına futbol turnuvası düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Havsa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay ilinde göçük altında kalarak ailesi ile birlikte hayatını kaybeden Edirneli Polis Memuru Nebibe Esen’in anısına turnuva düzenlendi.

Halı saha futbol turnuvası Havsa Belediyesi - Hasköy takımları arasında oynanan maçla başladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Havsa’da sporun her dalını desteklemeye, gençlerimizi sporla geliştirmeye devam ediyoruz. Bu etkinliğimizde, şehidimizi rahmet ve minnetle anarken, bir yandan da spor ve dayanışma ruhunu yaşayacağız. Bu tip turnuvalar gençler için iş birliği, liderlik, sosyal beceri gelişimi, sağlıklı yaşam tarzı, özgüven artışı, stres yönetimi gibi faydalar sağlar. Bunlarla beraber bu turnuva gençlerimiz arasında birlikte olmanın, dayanışmanın ve kaynaşmanın da ifadesi olacaktır. Festivalimiz kapsamında 1 Eylül akşamı final maçı ile son bulacak turnuvamızda oynayan tüm takımlara başarılar dileriz.” İfadelerini kullanıldı.

Haber Merkezi