Sıcak havanın tadını çıkardılar

Edirne'de sabah saatlerinde etkili olan soğuk ve puslu hava öğle saatlerinde yerini güneşe bıraktı. Vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkarmak için cadde ve sokaklara akın etti.

Sıcak havanın tadını çıkardılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ekim ayının ortalarına yaklaşıldı, havalar serinlemeye başladı. Sabah saatlerinde etkili olan soğuk hava vatandaşları olumsuz etkilerken, öğle saatlerindeki güneş ise en çok çocukları sevindirdi. Termometrelerin 19 dereceyi göstermesiyle birlikte yazdan kalma günler yaşandı. Güneşli havayı gören vatandaşlar işlerini halletmek için çarşı ve pazara koştu.Çocuklarıyla birlikte alışverişe çıkan vatandaşlar, kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde güvercinleri besleyerek günün tadını çıkardı.

Kimisi kuşları besledi, kimisi ise banklarda oturarak güneşlendi.

Cadde ve sokaklarda kalabalık görüntüler oluştu. Kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde dolaşan vatandaşlar, dinlenmek için banklara oturarak keyifli anlar yaşadı.  

Çocuklarıyla birlikte dolaşmaya çıkan Orkun taşdelen, birkaç ödeme işi ve alışveriş işi için çarşıya çıktıklarını sonrasında ise güneşli havanın tadını çıkarmak için kuşları besleyip günü değerlendirdiklerini söyledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklıklarının bu hafta en düşük 4, en yüksek 21 derece olması bekleniyor.  Hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde 22 Ekim 2024 Salı 4-21, 23 Ekim Çarşamba 5-21, 24 Ekim Perşembe 7-21, 25 Ekim Cuma 10-21, 26 Ekim Cumartesi 4-21 derece olması bekleniyor.