Sokak Sağlıklaştırma Projesi tanıtım ofisi hazır

Edirne'de Sokak Sağlıklaştırma Projesi çerçevesinde kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'ndeki çalışmalar aralıksız olarak devam ederken, vatandaşları ve esnafı bilgilendirmek amacıyla kurulan tanıtım ofisinin tabelası takıldı.

Sokak Sağlıklaştırma Projesi tanıtım ofisi hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Edirne Valiliği tarafından yürütülen Saraçlar Caddesi Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları çerçevesinde hazırlanan tanıtım ofisinin kurulumu tamamlandı.

Edirne’nin kalbi niteliğindeki Saraçlar Caddesi'nde başlatılan Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları çerçevesinde kurulan tanıtım ofisinin inşası tamamlandı ve kullanıma hazır hale getirildi. Tanıtım ofisinde hem vatandaşlar, hem de esnaf projenin detaylarına ilişkin bilgi alabilecek.

Caddenin modern bir görünüme kavuşması ve cazibe merkezi haline gelmesi amacıyla başlatılan çalışmalar da aralıksız olarak devam ediyor.

Projeye uygun olmayan tabela, klima, tente gibi eklemeler söküldü, caddenin restorasyon projesine uygun şekilde yeniden inşa edilmesi noktasındaki çalışmalar şekil bulmaya başladı.

Saraçlar Caddesi'nin yenilenmesiyle birlikte, cadde üzerinde sosyal alanlar da artırılacak. Modern altyapı ile birlikte yürüyüş yolları, oturma alanları ve estetik düzenlemeler, hem şehir içi trafiği hem de yaya geçişlerini daha konforlu hale getirecek. Bu yeniliklerin, Edirne'nin sosyal yaşamına da olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Saraçlar Caddesi hem tarihî, hem de modern bir cazibe merkezi haline getirecek ve Edirne daha çok turistin ilgi odağı olacak.