Tarihi Müftülük binası küle döndü
Edirne İl Müftülüğü 'nün iki katlı tarihi ahşap binasında henüz bilinemeyen bir nedenle sabaha karşı yangın çıktı. Yangın sonucu bina kullanılamaz hale geldi.
Meydan Mahallesi Selimiye Camii’nin arkasında bulunan Tarihi Müftülük binasında henüz bilinemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin büyümesiyle birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
Yangın, ekiplerin uzun süre devam eden müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Can kaybının olmadığı bina, kül oldu ve kullanılmaz hale geldi.
Edirne Belediyesi İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları devam ederken, polis yangının çıkış sebebini araştırıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Özlem Ceylan