TED Edirne Koleji hazırlıklarını tamamladı

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldı. TED Edirne Koleji 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı yeni dönemi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

TED Edirne Koleji hazırlıklarını tamamladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji güçlü eğitim kadrosu ve tüm gücüyle yeni dönem için hazırlıklarını tamamladı. Öğrencileri geleceğe güvenle hazırlamak adına tüm çalışmalarını tamamlayan TED Edirne Koleji öğretmenleri ve eğitim kadrosu, 2024-2025 eğitim öğretim yılına yüksek bir enerji ve heyecanla hazırlandı.

Öğretmenler; bu süreçte takım çalışmaları, atölyeler, eğitimler ve zümre çalışmalarıyla daha güçlü iletişim kurma ve senkronize hareket edebilme becerilerini geliştirerek, birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar. TED Edirne Koleji öğretmen ve yöneticileri istişarelerde bulunarak yeni dönemde yapılacak çalışmaları değerlendiriyor.

Yeni dönem öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını ve heyecanla öğrencileri beklediklerini belirten TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, öğretmenlerle bir araya gelerek çalışmaları daha ileriye taşıma noktasında yapılabileceklerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Cumhuriyetin temel değerlerini esas alan 96 yıllık Türk Eğitim Derneği çatısı altında, geleceğin teminatı öğretmenlerle birlikte yeni döneme ilişkin yapılacakları konuştuklarını aktaran İba, Her yıl daha da güçlenen eğitim kadrosuyla 2024-2025 eğitim öğretim yılına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve çocuklara aydınlık bir gelecek inşa etmek için var gücüyle çalıştıklarını ifade etti.

Geleceği şekillendirecek öğretmenlerle birlikte 2024-2025 eğitim öğretim yılına yüksek bir enerji ve heyecanla hazırlandıklarını dile getiren İba, TED Edirne Koleji ailesine sağlık ve başarı dolu bir yıl diledi.