TED EDİRNE KOLEJİ'NDEN BİR BAŞARI DAHA

Bölgenin en büyük eğitim yatırımlarından bir olan TED Edirne Koleji öğrencisi Irmak Tuana Özturan ABD Dışişleri Bakanlığı, TAD Amerika Bilgi Merkezi ve ICHILD - Uluslararası Çocuk Hakları Elçileri Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Central Park Academy' eğitimlerini almaya hak kazanan Türkiye'deki 16 kişiden biri oldu.

TED EDİRNE KOLEJİ'NDEN BİR BAŞARI DAHA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD Dışişleri Bakanlığı, TAD Amerika Bilgi Merkezi ve ICHILD - Uluslararası Çocuk Hakları Elçileri Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Central Park Academy' eğitimlere katılmaya hak kazanan Irmak Tuana Özturan Türkiye'deki 16 öğrenciden biri oldu.

Girişimcilikten, insan haklarına, teknolojiden profesyonel gelişime gibi birçok farklı alanda İngilizce olarak gerçekleştirilecek 'Central Park Academy' eğitimleri koronavirüs tedbirleri kapsamında bir yıl boyunca online olarak devam edecek.  Türkiye'de sadece 16 öğrencinin almaya hak kazandığı eğitim programını kazanan Irmak Tuana Özturan, eğitimi online şekilde alacak.

TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, TED Edirne Koleji Kurucu Müdürü Arzu Aydın ve Lise Müdürü Kaan Sezgin Özturan'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ogün Kurkan