Tercan, 'MHP Edirne'den en az bir milletvekili çıkaracak'

2023 yılında yapılacak Milletvekili seçimleri için çalışmaların devam ettiğini söyleyen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, bu seçimlerde Edirne'de oyunu en çok artıran partinin MHP olacağını ve en az bir milletvekili çıkaracağını yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Tercan, 'MHP Edirne'den en az bir milletvekili çıkaracak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 2023 yılında yapılacak milletvekilliği seçimleri için çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini yaptığı yazılı açıklama ile ifade etti.

"MHP Edirne'de çığ gibi büyüyor"

MHP'nin Edirne'de çığ gibi büyüdüğünü söyleyen Tercan, "2023 Yılında yapılacak Milletvekili seçimleri Edirne'de Ülkücülerin, Bozkurtların, Asenların, Milliyetçilerin damga vurduğu bir seçim olacaktır. Çünkü Edirne'de yükselen eğilim MHP. Çalışacağız, çabalayacağız; çağıracağız, çağlayacağız, sular seller gibi coşacağız; azmedeceğiz, sabredeceğiz; emek vereceğiz, mücadele edeceğiz, mutlaka başaracağız; Teşkilatımızın ve üyelerimiz ile yeni bir zafere hep birlikte imza atacağız. Yeni üyelerimizle gücümüze güç katıyoruz.  Çarşıda, pazarda, dolmuşta, takside, lokantada, kahvede, caddede, sokakta, berberde MHP konuşuluyor!..  Ülkücüler bu memleketin gönüllü askerdir! MHP Türk'ün sesi, Türk-İslam dünyasının nefesi, Bayrağa rüzgar, Vatan toprağına su,Türkiye'nin geleceğine umuttur. MHP; Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka'nın adıdır. Günde beş vakit gökyüzüne dua gönderen bir milletin kaderinde asla umutsuzluğa yer yoktur" şeklinde açıklamada bulundu.

"MHP Türk milletinin vicdanının sesidir"

Diğer siyasi partilere giden emanet oyların artık dönüş yolunda olduğunu vurgulayan Tercan, "Uğruna harcadığımız her dakikamız her saniyemiz feda ve armağan olsun bu kutlu yolda... Davamız hak ve hakikat davasıdır. Davamız millet ve memleket sevdasıdır.Üç hilal'in gölgesi altında şahadet şerbeti içen yiğitlere "vefa" Ülkücünün şiarıdır. Canımızı Vatan'a, İstikbalimizi Milletimize, Hayallerimizi gelecek nesillere feda ettik... Biz değil vatan sağ olsun. Öze doğru, gerçek milliyetçi partiye doğru kutlu dönüşe başladı ve MHP'de buluştu. Bu dönüş birilerini ürkütüyor. Ancak korkunun artık ecele faydası yok" diye konuştu.

"Derdimiz Türkiye, dileğimiz kutludur"

Edirne'de yapılan anketlerin bu seçimlerde Edirne'de oyunu en çok artıran partinin MHP olacağı ve Edirne'de MHP'nin en az bir milletvekili çıkaracağını gösterdiğini hatırlatan Tercan, "Derdimiz Türkiye, dileğimiz kutludur. Hamdolsun, bugüne kadar hiç mahcup olmadık, hiçbir zaman mağlup edilemedik. Milletimize güvendik, Allah'a inandık. MHP Edirne İlçe Teşkilatlarında ki; bu coşku, bu ümit dalgası Ülkücü neferlerine de yansımış… Kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşıyorlar, Edirne'de MHP'nin başarısı için çalışıyorlar, uğraşıyorlar, mücadele ediyorlar. Hedef 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimleri. Karşımızdaki iyi de olsa kötü de olsa biz her daim iyi olacağız, iyilik yapacağız. Bize yakışan budur ve unutmamalı ki herkes kalbinin güzelliğine göre nasiplenir yapılan iyiliklerden. Bizim Derdimiz İnsan dedik düştük yollara. Her zorluğu beraber sırtlamaya, her acıyı beraber göğüslemeye, her sevince ortak olmaya söz verdik. Her karış toprak, her insan bizim. Bizim tek amacımız gönüllerde tebessüm bırakmak" şeklinde açıklamada bulundu.

Burcu Temel