Tercan, 'Türklüğe kin duyanlar, Ülkücülere iftira atarak MHP'yi karalamaya çalışıyor'

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yazılı açıklamada bulundu. Ülkücülerin asla yıkılmadığını, pes etmediğini ve hak davasından vazgeçmediğini belirten Tercan, İslam'a hasım, Türklüğe kin duyan kim varsa Ülkücülere iftira atarak MHP'yi karalamaya çalıştığını aktardı.

Tercan, 'Türklüğe kin duyanlar, Ülkücülere iftira atarak MHP'yi karalamaya çalışıyor'

Kirlenmiş vicdanlarında ihanetin zirvesine ulaşmış, İslam'a hasım, Türklüğe kin duyan kim varsa Ülkücülere iftira atarak MHP'yi karalamakta olduğuna dikkat çeken Tercan, "Ülkücünün Davasını mükemmel yaşaması, herkese örnek olması, Kul hakkına, Devlet-Millet malına eli değmemesi ve. zalim değil, elif gibi olması gerektiğine değinen MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, ülkücünün yalandan, dedikodudan ve fitne üretmekten kaçınması gerektiğine değindi. Devletimizi, Milletimizi iç ve dış hainlere karşı korumak için mücadele eden Ülkücüleri küresel güçlerin ve içerdeki hainlerin şerrinden koru. Elbette “güneş balçıkla sıvanmaz” kervan onurlu mücadelesinde yoluna devam ediyor!.Ülkücüler; ışık gibidir ve bütün pervaneler ışığa uçar. Ya Rabbi Müslüman görünümlü münafıklardan, Türklükten uzak sahte Türkçülerden, Atatürk maskesi takan komünistlerden tüm Ülkücüleri koru!" dedi.

"Ülkücü merhametlidir, ekmeğini bölüşendir"

Ülkücü asla yıkılmaz, pes etmez, yolundan ayrılmaz, hak davasından vazgeçmez diyen Tercan, "Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar.. Güneş yalnız da olsa etrafa ışık saçar.. Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık.. Çakalar sürüyle bozkurt yalnız dalar.. Ülkücü; merttir, yiğittir, sözünün eridir.. Ülkücü doğru bildiği yolda tek başına kalsa da yürümeye devam eder.. Hem de hiç arkasına bakmadan davası için her fedakarlığı yapar! Çünkü o koca yürekli ülkücüdür.Ülkücü, çıkarına göre değişen insan değildir, vefalıdır nankör değildir, merhametlidir, ekmeğini bölüşendir. Ülkücü; ne hesapsızlara boyun eğdi, ne kitapsızlara eyvallah dedi, nede vefasız hadsizlere diz çöktü... Çünkü; Ülkücü hadsizlere haddini bildiren, davası için gereğini yapan, gözünü budaktan esirgemeyen, Allah için savaşan ve Allah a teslim olan serdengeçtidir. Ülkücü; helali-haramı çok iyi bilen, kimseyi dolandırmayan, haksızlığa göz yummayan, beş vakit namazını kılan, cumaya giden, orucunu tutan, kumar oynamayan, haklının yanında olan, haksıza haddini bildiren ve adalet duygusunu ön plana çıkarandır" ifadelerine yer verdi.

Atatürk'ün Ülkücünün gönül bahçesinde, kalbinde, ruhunda yaşadığını aktaran Tercan, "O'nu hiç unutmayacağız. Önce Allah, sonra Atatürk ve silah arkadaşları bizlere hür yaşama fırsatı vermiş, bizlere vatan bırakmıştır. Ülkücü üniter yapıyı, Cumhuriyeti sonsuza kadar koruyacak! " dedi.

Haber Merkezi