TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ ÖNÜ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

Sağa â€' sola uçuşan çöpler… Kovalardan taşan çöpleri yiyen kargalar… Burası belki de Balkanların en büyüğü olan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ancak ana giriş kapısının önü bakımsızlıktan adeta çöplüğe dönmüş durumda. Görüntüler insanlara şifa dağıtan bir noktaya kesinlikle yakışmıyor.

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ ÖNÜ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sorumlular Görmüyor Mu?

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bugüne kadar çeşitli çaplarda defalarca tadilat ve yenilemelerden geçti. Ancak bugün ise Tıp Fakültesi Hastanesi’nin protokol girişi önü adeta çöplüğü andırıyor.

Ağzına kadar dolu kovalardan taşan çöpler rüzgârda sağa sola uçuyor. Binlerce sigara izmariti ise giriş kapısının önünde süpürülmeyi bekliyor.

1982 yılında kurulan üniversitenin onlarca yıllık tecrübeli yetkilileri ise durumdan ya rahatsız değiller ya da daha vahim bir şekilde haberdar değiller.

Temizlik Malzemeleri Bankların Arkasında

Hastanesi’nin önündeki yeşil alanlarda çöplerden nasibini almış durumda. Üstelik çöplerin temizlenmesi için kullanılması gereken malzemelerde bankların arkasına gelişi güzel şekilde bırakılmış. Her gün binlerce hasta yakını ve hastanın hizmet aldığı hastanenin bu görüntüsü ise vatandaşı isyan ettiriyor.

HABER MERKEZİ