Trakya Müzik Festivali için geri sayım başladı

Edirne'de Her yıl Ağustos ayında düzenlenen ve müzikseverlerle sanatçıları Trakya Müzik Festivali bu yıl da Danişment Yayla Sahili'nde gerçekleştirilecek.

Trakya Müzik Festivali için geri sayım başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl belli tarihlerde EDN Ajans ve Aziz Gül Organizasyon tarafından düzenlenen müzik festivali, bu yıl da birbirinden renkli sanatçıları müzikseverlerle buluşturacak.  

Saros’un tarihi ve doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleşecek Trakya Müzik Festivali, muhteşem bir programla, 1-4 Ağustos tarihleri arasında müzikseverler ve sanatçıları ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu yılki festivalin ana sahnesinde yer alacak isimler arasında ünlü sanatçılar ve gruplar bulunuyor. Rock, pop, elektronik ve halk müziği gibi çeşitli müzik türlerinin bir araya geleceği etkinlikte katılımcılar, dört gün boyunca müziğin ritmiyle doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklar.

Festival alanında müziğin yanı sıra çeşitli aktiviteler de düzenlenecek. Yöresel yemek stantları, el sanatları atölyeleri, yoga seansları ve çocuklara özel etkinliklerle her yaştan katılımcıya hitap eden zengin bir program sunulacak.

Festivalin ilk günü olan 01 Ağustos 2024 Perşembe günü Cem Adrian, Madrigal, Nova Norda, Taladro, İstanbul Arabesq P., After Stage, DJ Samet Kurtuluş ve  Balkan Parti sahne alacak.

02 Ağustos 2024 Cuma Günü Duman, Fatma Turgut, Mavi Gri, Skapova, Kıvılcım Ural, After Stage, Hey Douglas müzikseverlerle buluşacak.

03 Ağustos 2024 Cumartesi Manga, Güneş, Yeni Türkü, Aydilge, Ceren Gündoğdu, After Stage, Blok 3 sahne alacak.

Festivalin son günü olan 04 Ağustos 2024 Pazar ise Hayko Cepkin, Motive, Son Feci Bisiklet, Emre Fel, M Lisa sahne alacak ve After Stage'de sürpriz Kapanış Partisi yapılacak.