Tüm ürünlerde Yüzde 10 indirim

Edirne'nin yerel marketi olan ‘Tuğra Center' enflasyona karşı topyekûn mücadeleye destek vermek amacıyla 5 şubesinde ürün ayırt etmeksizin perakende satışlarda yüzde 10 indirim uygulamaya başladıklarını duyurdu.

Tüm ürünlerde Yüzde 10 indirim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Tuğra Center’ın sahibi Oktay Topaloğlu, kentte bir restoranda kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek, enflasyonla topyekûn mücadeleye destek olmak adına tüm şubelerinde yılsonuna kadar temizlikten gıdaya kadar her üründe yüzde 10 indirim yapmaya başladıklarının müjdesini verdi.

“Yıl Sonuna Kadar Devam Edeceğiz”

Birçok sektörde yapıldığı gibi ürünlerin fiyatlarına zam yapıp sonra indirime gitmediklerinin altını çizen Topaloğlu şunları söyledi: " Edirne halkına en ucuz ve kaliteli ürünlerle buluşturmak bizim görevimiz. Biz Edirneli olarak bu işi yaparken neden daha ucuzu iyisi ile tanıştırmayalım ki diye düşündük. Halkımız da bize destek verdi. Şimdi de enflasyonla topyekün mücadelede bizde varız diyoruz. Tüm ürünlerimizde yüzde 10 indirim yaptık. Yılsonuna kadar da bu indirime devam etmeyi düşünüyoruz.”

“Bizim İşletmemizde Patron Müşteri”

İşletmenin Genel Koordinatörü Mutlu Özbay ise, zincir mağazaların belli ürünlerde yüzde 10 indirim yaptığını Tuğra Center olarak farklılık yapıp tüm ürünlerde yüzde 10 indirim yaptıklarını dile getirdi.

Tuğra Center ayrıca Edirne’ye özel her ayın 22 sinde ürünlerinde indirim yaptıklarını diğer marketlerinde ayın 22’sinde indirim yapmaya başladıklarını söyleyen Topaloğlu, Edirne’li oldukları için bu günde indirim yaptıklarını diğer marketlerin başka günlerde indirim yapmaları gerektiğini söyledi.

İpek Deniz