Ülkeye sokulmak istenen gümrük kaçağı elektronik eşyalar ele geçirildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan aramalarda gümrük kaçağı 12 adet playstation 5 oyun konsolu ve 10 adet oyun konsolu ele geçirildi.

Ülkeye sokulmak istenen gümrük kaçağı elektronik eşyalar ele geçirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstihbari bilgilerin değerlendirilmesi sonucu harekete geçen Edirne İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Bulgaristan'dan kaçak yollarla ülkeye sokulmak istenen ve satışa hazır elektronik eşya tespit etti.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Adli makamlardan alınan arama kararı sonrası şüpheli paketlerde yapılan aramada piyasa değeri 400 bin lira olan gümrük kaçağı 12 adet playstation-5 oyun konsolu ve 10 adet oyun konsolu ele geçirildi.

Yakalanan kaçak ürünlere el konuldu. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla bir şüpheli şahıs ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

         Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, yine halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

Haber Merkezi