Vatandaşın bitmeyen çilesi

Edirne'de patlayan lağıma bir haftadır çözüm bulunamıyor. Belediye'nin onarım çalışması başlatmadığı lağım için vatandaş kendi imkânları ile çözüm bulmaya çalışıyor

Vatandaşın bitmeyen çilesi

Talatpaşa Mahallesi Gülapçılar sokakta patlayan lağım vatandaşı isyan ettirdi. Çevreye kötü koku ve foseptik atık yayan lağım vatandaşa kapı pencere kapattırdı.

Bir haftadır devam eden problem için mahalle sakinleri 3 gündür belediyeyi aradıklarını fakat bir dönüş alamadıklarını belirtti.

Patlayan ve çevreye kötü koku yayan lağımı kendi imkânlarıyla kapatmaya çalışan mahalle sakinlerinden Ali Tavşan, problemin bir haftadan beri sürdüğünü ve belediye ekiplerinin gelmediğini belirtti.

Patlayan lağımın yanındaki evde yaşadığını belirten Tavşan, kokudan kapı, pencere açamadıklarını dile getirdi.

Elinde olan imkânlarla lağımın etrafını kapatmaya çalışan Tavşan, “Yazık. Ya düşsem ben bu çukura. Kim verecek hesabını.” dedi

Problem için 3 gündür şikâyetlerle geri dönüş alamadıklarını belirten Tavşan, “Şikâyet etmek istesek kimi kime şikâyet edeceğiz?  Aradık söyledik, 3 gündür arıyoruz geri dönüş yok.” şeklinde konuştu.

Mahallede sadece o noktada değil farklı farklı bölümlerde toplam 3 tane patlak lağımın bulunduğunu söyleyen Tavşan, kimsenin camlarını açamadığını herkesin kokudan rahatsız olduğunu belirtti.

Belediyenin bir çözüm bulmadığı patlak lağıma kendi imkânlarıyla çözüm bulmaya çalışan Tavşan, bir an önce bu problemin çözülmesini talep ediyor.