VİZE VE FİNAL HAFTASINA ÇORBA TAKVİYESİ

Edirne'deTrakya ÜniversitesiGenç Kızılay Topluluğu gönüllüleri vize ve final haftası boyunca kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba ikramında bulunuyor.

VİZE VE FİNAL HAFTASINA ÇORBA TAKVİYESİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Amacımız Öğrencilerin Motivasyonunu Arttırmak"

Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen çorba dağıtımına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 3 yıldır çorba ikramında bulunduklarını dile getiren Trakya Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu Başkanı Özge Karaca; "Trakya Üniversitesi'nin desteğiyle çorba ikramımızı merkez kütüphanesinde gerçekleştiriyoruz. Her vize ve final haftasında öğrenci arkadaşlarımızın moralini ve motivasyonunu arttırmak için bu etkinliği düzenliyoruz." Dedi.

"2 Binden Fazla Öğrenciye Ulaştık"

İki hafta süren sınav maratonunda 2 binden fazla öğrenciye ulaştıklarını dile getiren Karaca; "Bolca Ana Yemekhanesi'nde günlük 200 kişilik çorba yapılıyor. Üniversitenin katkılarıyla hazırlanan bu çorba dağıtımından öğrenci arkadaşlarımız çok memnun. Çorba ikramı,acıktıklarında yemek yeme sıkıntısı çeken arkadaşlarımız için ilaç niteliğinde oluyor." İfadelerini kullandı.

"Öğrenciler Çok Memnun"

Amaçlarının ders çalışan öğrencilerin motivasyonunu arttırmak olduğunu dile getiren Topluluk Başkanı Özge Karaca; "Arkadaşlarımız gecenin geç saatlerine kadar kütüphanede ders çalışıyorlar. Bizde onlar ders çalışırken onlara sıcak bir çorba ikramı yapıyoruz. Düzenlediğimiz etkinliğimizden öğrenciler gerçekten çok memnun." Şeklinde konuştu.

Ogün Kurkan