Yaza formda girmek isteyenler, doğal yolları tercih ediyor

Yaz aylarının başlamasıyla beraber formda kalmak isteyen vatandaşlardan detoks çaylarına talep arttı. Aktar Gökhan Baraz, en çok talebin zayıflamaya yardımcı olan çaylar ve gıda takviyelerine olduğuna değindi.

Yaza formda girmek isteyenler, doğal yolları tercih ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hava sıcaklıklarının yükselmesi ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte formunu korumak isteyen vatandaşlar, gıda takviyeleri ve detoks çaylarına yoğun ilgi gösteriyor.

Sezonun başlaması ile beraber tatil hazırlıkları da başladı. Sahillerde fit görüntüsünü korumak isteyen vatandaşlar soluğu aktarlarda aldı.

Daha çok detoks çaylarını tercih eden halk gıda takviyelerine de oldukça yoğun ilgi gösteriyor.

Zayıflamak ve formunu korumak isteyen halka detoks çaylarını önerdiğini dile getiren Baraz, detoksmixin içerisinde birçok sağlıklı ürün var. Bu da vatandaşların sağlıklı kilo vermesine yardımcı oluyor. Detoksmixin içerisinde, ananas sirkesi, elma sirkesi, biberiye, Yeşil Elma Sirkesi, Sandaloz Sakızı, Kayısı Pulpu, Kaya Tuzu, Biberiye, Şahtere, Avokado Yaprağı, Kinoa Tohumu, Karnıyarık Otu, Turunç Kabuğu, Yeşil Elma Kabuğu, Anason, Funda, Kitre, Ham Bal, Limon, Rezene ve bal var.” dedi.

Baraz, günde iki defa kullanıldığı takdirde metabolizmanın hızlandığını dile getirirken Oturmuş yağları yaktığına da değindi.

İçinde olan ananastan dolayı vücudun ödem tutmadığını söyleyen Baraz, ‘’Günde 2 defa kullanımda metabolizmanın hızlandığın ifade eden Baraz, İçerisinde ananas olduğu için vücut ödem yani su tutmuyor. Yazın en büyük problem vücudun su tutması ve hem zayıflatırken hem de bu su tutma olayını ortadan kaldırıyor.’’ dedi.

Burcu Çevik