Yönetimden hakem hatalarına tepki

TFF Nesine 3'üncü Lig'in 7'inci haftasında Edirnespor, deplasmanda Bursa Nilüfer FK ile karşılaştı. Maçın 90 dakikası ve uzatma anlarında büyük bir mücadele sergileyen Edirnespor, uzatmaların 10'uncu dakikasında yediği golle sahadan mağlup ayrıldı.

Yönetimden hakem hatalarına tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maç sonrası Edirnespor, karşılaşmanın hakemi Levent Balcı’ya yönelik tepkisini dile getirdi. Edirnespor, Pazar günü Bursa Nilüfer FK’nın konuğu olduğu mücadelede, hakem hatalarının mağlubiyetlerinde büyük bir rol oynadığını belirtti. Kulüp yönetimi, “Hakemlerin verdiği ve veremediği kararlar canımızı acıtmaya devam etmektedir.” ifadelerine yer verdi.

Edirnespor’dan yapılan açıklamanın tamamı ise şöyle:

“Sportif başarı için her şeyi mubah görmeyen, sahadaki başarı kadar geleceğini ve Türk futboluna yapacağı katkıyı da düşünen kulübümüz, bunu yaparken hiçbir kurum ve kişiden imtiyaz talebinde olmamıştır ve olmayacaktır. Ancak dün oynanan Bursa Nilüfer FK maçımızda müsabakanın kaderini değiştirecek kararlarda hakemlerin verdiği ve veremediği kararlar canımızı acıtmaya devam etmiştir.  90 dakika boyunca oyunu durduracak herhangi bir gol ya da kırmızı kart olmamasına rağmen maçın sonuna 9 dakika oynanmayan süre ilave eden ve bu 9 dakikalık süreyi kendi inisiyatifiyle 11 dakikaya çıkaran, yediğimiz golde oyuncumuz Hüseyincan’a yapılan faulü görmemezlikten gelen hakem hatalarının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz. Bu kararlar, bazılarını mutlu edebilir ancak birilerinin canını fena halde yakmaktadır. Edirnespor Kulübü olarak zulme asla rıza göstermeyeceğiz.”