'Yüzleşme' oyunu seyirciyle buluşuyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları, Kasım ayında Edirne Devlet Tiyatrosu'nda izleyicileri toplum içindeki yerini sorgulayacakları yeni bir oyunla buluşturuyor. Yüzleşme adlı oyun 5 - 7 Kasım tarihlerinde Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'nda sahnelenecek.

'Yüzleşme' oyunu seyirciyle buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yüzleşme oyunu, bireylerin medya ve toplumsal gerçeklik ile olan çatışmalarını etkileyici bir dille ele alıyor. Modern toplumun karmaşıklıklarını ve bireylerin bu yapı içindeki konumlarını gözler önüne sererek, medyanın toplumsal ilişkiler üzerindeki etkisini ve bireyin toplum içindeki mücadelesini sorguluyor. Karakterlerin kişisel trajedileri, izleyiciyi düşünmeye sevk edecek sahnelerle toplumsal yapıya dair çarpıcı mesajlar veriyor.

Toplumsal gerçeklik, medya gücü ve bireyin algı dünyası arasındaki çatışmayı dramatik bir dille sahneye taşıyan oyun, izleyicilere toplum içinde kendi yerlerini sorgulatmayı amaçlıyor.

5 Kasım 2024 Salı günü sahnelenecek, Kasım ayının ilk oyunu için biletler www.devtiyatro.gov.tr online sitesinde satışa sunuldu.